Politica de prelucrare a datelor personale

 

Termeni si conditii / POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE SITE-UL ACTIV-SERVICE.RO

 

CINE SUNTEM?

Service Auto Oradea – Activ Service , Str. Ovid. Densusianu, Nr.52, Oradea, 410172, Tel: 0775-549005

e-mail: piese.auto.servicii@gmail.com

Site-ul nostru are grija de interesele personale ale clientilor sai si ale tuturor persoanelor ce acceseaza site-ul si cauta sa asigure atat siguranta navigarii, cat si a programarilor facute ON-LINE sau în service-ul nostru, rasplatind astfel increderea acordata de clienti (prin client/clienti se va intelege orice persoana care si-a exprimat acordul in vederea inregistrarii e-mailului personal sau a altor date personale, in baza de date a societatii).

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de programare, declarati ca acceptati in mod voluntar [U1] ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a service-lui/site-lui nostru si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre service-ul/site-ul nostru, in scopul desfasurarii si/sau derularii de catre service-ul/site-ul nostru de activitati cum ar fi, marketing si de urmarire si monitorizare a eficientei site-lui .

Colectăm, prelucrăm și utilizăm datele cu caracter personal (inclusiv adresele de IP) doar atunci când există o bază legală pentru aceasta sau v-ați dat acordul pentru prelucrarea or utilizarea datelor cu caracter personal referitor la această chestiune, de exemplu, prin intermediul înregistrării pe site-ul active-service.ro .

În principal, vă stocăm datele atât cât este necesar pentru a furniza Ofertele noastre online și serviciile asociate, atât timp cât avem un interes justificat în stocarea acestora.

Va informam ca aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor din baza noastra de date ! Stergerea datelor se face numai in baza unei solicitari exprese adresate service-lui/site-lui nostru prin intermediul unui e-mail catre adresa piese.auto.servicii@gmail.com

Datele dvs. cu caracter personal, colectate si prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, username-ul folosit la crearea contului, numarul de telefon, adresa de domiciliu/adresa de resedinta/adresa de livrare  etc.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate conform contractelor în desfasurare (perioada contractuala) plus o perioada suplimentara de 10 ani de la ultima factura emisa catre dumneavoastra, conform Legii Contabilitatii nr. 82/1991, republicata.

Totodata, va informam ca aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de marketing direct si de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

Site-ul nostru va colecta de la clientii sai doar datele strict necesare finalizarii colaborarii sau raspunderii oricarei solicitari facute de acestia.

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei dvs, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

Va informam ca atunci cand vizitezi site-ul nostru, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate de site-ul nostru si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii tale.

Astfel, site-ul nostru poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale in scopul pentru care le-ati furnizat.

Site-ul nostru nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

Site-ul nostru, colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. De asemenea, site-ul nostru nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal a clientilor sai catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele acestora.

Site-ul nostru isi informeaza clientii ca la datele acestora pot avea acces numai angajatii societatii, cu unicul scop de a executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii solicitarilor.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail catre adresa piese.auto.servicii@gmail.com si va vom raspunde in termenul legal.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege.