Diagnoza auto

Va oferim diagnosticare computerizata de nivel profesional, folosind echipamente de ultima generatie pentru toate marcile de autovehicule si personal calificat la cele mai inalte standarde.

Diagnoza Auto constituie verificarea computerizata a autovehiculului si se efectueaza folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarei marci auto. Acest proces presupune verificarea parametrilor in care functioneaza componenetele sistemului, citirea valorilor reale si compararea cu cele nominale. De cele mai multe ori, o diagnoza te ajuta sa descoperi problemele masinii din timp.

Mentionam ca diagnoza auto se poate efectua tuturor masinilor care permit accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice si este posibila si pentru autoutilitare.

 

Verificarea periodica a autovehiculului trebuie sa fie prioritara pentru dvs, deoarece prin aparitia unor probleme tehnice riscati sa va puneti in pericol viata. De asemenea, in cazul in care achizitionati o masina second hand, o diagnoza auto este indispensabila, pentru a afla cu certitudine daca automobilul nu ascunde probleme.

8% reducere pentru programari online

Cauti un Service Auto in Oradea? noi suntem solutia.
Foloseste butonul de programare online de mai jos si iti oferim 8% reducere la toate serviciile.

Programare service online

8% reducere pentru programari online, completeaza formularul de mai jos si un reprezentant Activ Service te va contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea.

× Whats App