Diagnoza auto

Cauti servicii diagnoza auto Oradea? Oferim diagnosticare computerizata de nivel profesional, folosind echipamente de ultima generatie pentru toate marcile de autovehicule si personal calificat la cele mai inalte standarde. Beneficiaza de un pret promoțional in luna aprilie, doar 59.99 lei. Programeaza-te acum!

Diagnoza Auto constituie verificarea computerizata a autovehiculului si se efectueaza folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarei marci auto. Acest proces presupune verificarea parametrilor in care functioneaza componenetele sistemului, citirea valorilor reale si compararea cu cele nominale. De cele mai multe ori, o diagnoza te ajuta sa descoperi problemele masinii din timp.

Mentionam ca diagnoza auto se poate efectua tuturor masinilor care permit accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice si este posibila si pentru autoutilitare.

Verificarea periodica a autovehiculului trebuie sa fie prioritara pentru dvs, deoarece prin aparitia unor probleme tehnice riscati sa va puneti in pericol viata. De asemenea, in cazul in care achizitionati o masina second hand, o diagnoza auto este indispensabila, pentru a afla cu certitudine daca automobilul nu ascunde probleme.

Activ Service Oradea efectueaza diagnoza auto multimarca de ultima generatie pentru toate marcile de autovehicule, dintre care cele mai populare sunt: BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz, Audi, Ford, Skoda, Renault, Opel, Dacia, Volvo, Toyota, Peugeot, Subaru, Nissan, Land Rover, Hyundai, Seat, Mazda, Kia, Citroen, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Suzuki, Alfa Romeo, Jaguar, Lancia, Iveco, Lexus, Saab, Rover, Smart, Ssangyong, Chevrolet.

 

diagnoza auto oradea

8% reducere pentru programari online

Cauti un Service Auto in Oradea? Noi suntem solutia.
Foloseste butonul de programare online de mai jos si iti oferim 8% reducere la toate serviciile.

Beneficiază de servicii de diagnoză auto Oradea de calitate pentru mașina ta!

Mașina ta are probleme? Accesează serviciul de diagnoză auto profesională oferit de echipa Active Service Oradea! Prin intermediul acestuia, detectăm repede și exact orice problemă are mașina ta, astfel încât să o putem remedia imediat și eficient. Utilizăm testere auto moderne și eficace pentru numeroase mărci și modele auto, inclusiv autoutilitare.

Diagnoza auto computerizată este un serviciu recomandat, pentru că reprezintă o modalitate rapidă de a detecta probleme și avarii auto pentru mașinile noi, mașinile second hand sau atunci când nu știi cauza unei anumite defecțiuni.

Obține un serviciu de diagnoză auto realizat de către profesioniști dedicați meseriei lor!

Diagnoza auto profesională reprezintă probabil cel mai important pas în procesul de reparare al unui autovehicul. Atunci când se cunoaște exact cauza defecțiunii auto se pot evita reparațiile eronate și se economisește timp prețios. Verificarea parametrilor automobilului se realizează cu ajutorul unui tester diagnoză auto, care se conectează la modulele electrice sau digitale ale autoturismelor (portul de tip OBD II).

Un mecanic auto cu experiență analizează apoi datele sau codurile de eroare recepționate, le identifică și le interpretează. Se poate realiza ulterior o reparație auto corectă și eficientă. Personalul service-ului nostru deține experiența și expertiza necesare pentru a identifica exact avariile apărute și pentru a le soluționa. Nu în ultimul rând, beneficiezi de reparații auto de calitate.

Accesează unul dintre cele mai eficiente servicii de diagnoză auto Oradea, destinat tuturor modelelor de automobil. Sistemele noastre de diagnoză pot scana numeroși parametrii pentru a detecta diverse tipuri de defecțiuni auto. Iată câțiva dintre parametrii care pot fi analizați de către un tester auto folosit de service-ul nostru:

 • Diagnoză auto motor
 • Diagnoză cutie de viteze
 • Măsurare voltaj alternator
 • Măsurare voltaj baterie auto
 • Tensiunea sondelor lambda
 • Presiune filtru de particule
 • Presiunea în turbină
 • Turația motorului
 • Temperatura diferitelor lichide (ulei, antigel)

 

Un mecanic cu experiență interpretează codurile de eroare apărute și detectează posibilele cauze ce au generat eroarea. După realizarea diagnozei, sunt verificate piesele autovehiculului pentru care a fost semnalată defecțiunea. Se procedează ulterior la repararea sau la schimbarea pieselor avariate. În acest fel, se realizează o reparație ca la carte, pornind de la o diagnoză auto eficientă.

diagnoza auto oradea

Când se recomandă realizarea unei diagnoze auto computerizate?

O diagnoză auto poate fi efectuată pe orice modele de autoturisme și autoutilitare ce prezintă port OBD (On-Board Diagnostics). Service-ul nostru se poate ocupa de toate mărcile și modelele auto mai noi sau mai vechi. Oricând apare o problemă la mașina ta, sau se aprinde un martor de avarie, poți să o aduci la service-ul nostru pentru a o conecta la testerul auto și a detecta exact avaria.

Mecanicii noștri recomandă să vii de cel puțin 2 ori pe an la service pentru o diagnoză, dacă mașina ta este mai veche de 5 ani. De asemenea, acest serviciu este recomandat și la achiziționarea unei mașini la mâna a doua, pentru că pot exista anumite defecțiuni nedetectate sau care nu au fost precizate de către fostul proprietar.

Vezi avantajele unei diagnoze auto Oradea rapide și eficiente!

Active Service Oradea îți oferă o gamă completă de servicii de mare ajutor pentru mașina ta. Unul dintre cele mai importante servicii oferite de noi este diagnoza auto profesională, realizată cu ajutorul unor testere auto moderne. Putem detecta ușor și eficient numeroase tipuri de erori mai mici sau mai mari, care pot afecta autovehiculul.  

Identificăm cu exactitate avariile și le putem astfel remedia în timp optim. Personalul nostru oferă  servicii auto multimarcă și garantează reparații de succes. Iată care sunt avantajele atunci când vii la service-ul nostru pentru a realiza o diagnoză auto în Oradea:

 • Se pot identifica rapid numeroase tipuri de avarii
 • Este indispensabilă la achiziționarea unei mașini second hand
 • Serviciu compatibil cu numeroase modele auto mai noi sau mai vechi
 • Este interpretată rapid de către personalul service-ului auto
 • Sunt evitate erorile de diagnostic auto
 • Se economisește timp
 • Este oferită la prețuri accesibile

 

Beneficiază astfel de un serviciu important pentru a rezolva eficient orice problemă cu care se confruntă mașina ta. Profesioniștii mașinii tale se vor ocupa ulterior de reparația acesteia. Nu ezita să ne contactezi pentru o diagnoză auto exactă, oferită la prețuri accesibile!

De asemenea, ai garanție pentru toate lucrările efectuate – manoperă și piese comercializate în service-ul nostru!

Programare service online

8% reducere pentru programari online, completeaza formularul de mai jos si un reprezentant Activ Service te va contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea.

Call Now ButtonSună acum
× Whats App