Asistenta rutiera

Activ Service asigura servicii de asistenta rutiera Oradea non stop cu platforme de 3,5t si intervine rapid in ajutorul tău, atunci cand ai cea mai mare nevoie. Masina se preia si se aduce in service dupa care, in timpul programului de lucru (L-V: 8.30 – 17.30), se va efectua cat mai rapid reparatia.

Suntem cel mai rapid și de încredere serviciu de asistență rutieră Oradea și împrejurimi. În funcție de situație, putem asigura tractarea către service-ul nostru inclusiv din Ungaria!

Colaboratorii noștri sunt în așteptare 24/7, gata să intervină pentru a oferi asistență rutieră și tractări auto pentru autoturisme și autoutilitare. Ne poți suna și trimite un mesaj text pentru a primi ajutor oricând și oriunde: 0728 906 909 / 0775 549 005

Mașina va fi tractată în service-ul auto și reparată în timpul programului de lucru (L-V: 8.30 – 17.30)

Beneficiază de asistență auto rapidă și eficientă, oferită de către o echipă pregătită oricând să intervină!

Știm că atunci când rămâi în drum cu autovehiculul ai nevoie de ajutor cât mai curând posibil. De aceea, suntem mereu pregătiți sa preluam autovehiculul pt a fi tractat în service-ul nostru într-un timp cât mai scurt.

asistenta rutiera oradea

8% reducere pentru programari online

Cauti un Service Auto in Oradea? Noi suntem solutia.
Foloseste butonul de programare online de mai jos si iti oferim 8% reducere la toate serviciile.

Oferim asistență rutieră Oradea pentru toți cei care au nevoie. Indiferent dacă ai probleme cu bateria, alte defecțiuni la directie sau defecțiuni ale motoarelor, vom interveni pentru a remedia eficient defecțiunea. Suntem o echipă care asigurăm serviciul de tractare auto în service-ul nostru auto.

Tractările auto se desfășoară non stop cu ajutorul platformelor, pentru autoturisme de până la 3.5t. La service vom realiza diagnoza și constatarea mecanica a autovehiculului în vederea remedierii eficiente a defecțiunii. Iată care sunt serviciile pe care le oferă echipa noastră de asistență rutieră:

  • Asistență rutieră nonstop, cu preluare în service-ul nostru (reparația se va efectua în timpul programului de lucru al service-lui)
  • Tractare autoturisme și autoutilitare Oradea, Bihor și chiar Ungaria
  • Oferirea de diagnoză / constatare mecanica auto și reparații service

 

La service-ul nostru auto vom avea grijă de vehiculul tău și îl vom repara eficient și în cel mai scurt timp posibil. Transportul autovehiculului se face în siguranță, cu ajutorul unei platforme echipată cu sisteme de ancorare sigure și eficiente.

platforma auto oradea

Apelează la un ajutor rapid și de încredere atunci când mașina ta se strică pe drum!

Serviciul de asistență rutieră Oradea oferit de Activ Service este destinat autovehiculelor și autoutilitarelor, asigurând intervenția în cazul unei defecțiuni tehnice.

Oferim un service eficient, realizat de către o echipă de mecanici auto profesioniști, cu o experiență de peste 11 ani în domeniu. Utilizăm echipamente moderne și eficiente de diagnosticare a majorității problemelor.

Oferim service multimarcă și piese de schimb în cazul în care acestea sunt necesare. Beneficiezi de un ajutor prompt și rapid, atunci când ai nevoie.

Beneficiezi de un ajutor prompt și rapid, atunci când ai nevoie. Iată care sunt avantajele oferite de echipa noastră:

  • Intervenție rapidă și eficientă
  • Personal calificat
  • Echipamente moderne de reparații
  • Platforme de tractare auto sigure
  • Service auto de calitate
  • Prețuri accesibile

 

Beneficiază de servicii rapide de asistență rutieră Oradea și reparații auto de calitate!

Oricând te afli pe drum și ai probleme la mașină, nu ezita să ne contactezi. Vom ajunge la tine în cel mai scurt timp și vom prelua mașina ta.

Reparația se va desfășura în service-ul nostru în timpul programului de lucru (L-V: 8.30 – 17.30) și vei beneficia de garanție pentru toate lucrările efectuate – manoperă și piese comercializate.

La service ne vom ocupa de mașina ta, astfel încât să revină pe drumuri în cel mai scurt timp și la parametrii ideali.

Accesează servicii de asistenta rutiera Oradea de calitate oferite de profesioniștii mașinii tale, echipa Active Service Oradea. Contacteaza-ne!

Programare service online

8% reducere pentru programari online, completeaza formularul de mai jos si un reprezentant Activ Service te va contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea.

Call Now ButtonSună acum
× Whats App