Reparatii Motoare Auto Oradea

Cauti servicii profesionale reparatii motoare auto Oradea? Suntem un service specializat in reparatii si reconditionari motoare de orice complexitate

La Activ Service Oradea, beneficiezi de profesionalismul unui echipe de mecanici auto cu mulți ani de experiență în spate și cu un obiectiv clar: să ofere clienților săi cele mai bune servicii de întreținere și reparație auto. Mecanicii din cadrul service-ului sunt capabili să efectueze reparații mecanice de orice complexitate cu eficiență și profesionalism.

Suntem partenerul tău de încredere pentru reparații motoare Oradea, oferind servicii specializate bazate pe expertiză și dotări moderne. Beneficiezi de consultanță tehnică în alegerea variantei optime de reparație și ai garanția unei constatări corecte.

Serviciile de reparații motoare auto sunt realizate cu cea mai nouă tehnologie, asigurând o diagnosticare precisă și soluții eficiente pentru orice problemă legată de diferitele componente ale motorului. Indiferent de marca sau modelul autovehiculului tău, te vei bucura de reparații auto eficiente.

reparatii motoare auto oradea

8% reducere pentru programari online

Cauti un Service Auto in Oradea? Noi suntem solutia.
Foloseste butonul de programare online de mai jos si iti oferim 8% reducere la toate serviciile.

Beneficiază de servicii de recondiționări și reparații motoare pentru gamă variată de autovehicule

Recondiționăm și reparăm orice tip de motor diesel sau benzină, de la o gamă largă de producători auto: Audi, BMW, Citroën, Ford, Renault, Fiat, Mazda, Toyota, Mitsubishi, Peugeot, Rover, Mercedes, Nissan, Opel, Seat, Suzuki, Volkswagen sau Volvo, pentru autovehicule sau autoutilitare până la 3,5 tone.

Reparăm motoare și chiulase de autoturisme și autoutilitare folosind utilaje dedicate pentru fiecare operațiune. Toate procesele de prelucrare a componentelor de motor se realizează doar cu echipamente automatizate.

Departamentul de reparații motoare are personal cu experiență în reparații și recondiționări motoare pentru orice model de autoturism sau autoutilitară, indiferent dacă prezintă distribuție pe curea sau distribuție pe lanț.

reparatii motoare Oradea

Cum se realizează procesul de reparație a unui motor?

Diagnosticarea problemelor se face într-o primă etapă pe baza informațiilor primite de la client, însoțită de o constatare preliminară realizată de echipa noastră. În baza acestora primești o estimare a costului recondiționării sau reparației.

Procesul de recondiționare începe cu inspecția atentă a motorului; se verifică dacă nu există fisuri sau alte defecte care să facă imposibilă recondiționarea piesei respective (bloc motor, chiulasă, arbore cotit), iar apoi se mai verifică turbina și injectoarele.

La reparația sau recondiționarea unui motor se vor monta doar piese noi cu garanție, agreate de producătorul auto respectiv (set cuzineți bielă și palier, set segmenți și pistoane, garnitură chiulasă, set șuruburi chiulasă etc).

După verificarea și rectificarea tuturor componentelor înainte de montare, acestea trec printr-un proces final de curățare și degresare (după caz), urmând a fi reasamblate.

Ce componente și sisteme sunt reparate și recondiționate în cadrul service-ului?

Oferim servicii de reparații la diverse componente ale motorului, cu un accent deosebit pe reparații injectoare, reparații turbo și reparații chiuloase.

Reparațiile la turbocompresor reprezintă un alt domeniu de expertiză al service-ului nostru auto. Cu tehnici avansate și piese de calitate, suntem pregătiți să restabilim performanța optimă a turbocompresoarelor, indiferent de tipul de vehicul pe care îl conduci.

Reparațiile de chiulase reprezintă alt serviciu de calitate pe care îl oferim pentru a-ți menține motorul în cea mai bună formă posibilă.

Operațiunile de rectificare chiulasă si bloc motor sunt următoarele:

 • Alezare și honuire pentru blocul motor
 • Planarea blocului motor
 • Bucșarea, alezarea, honuirea, planarea blocului motor
 • Planarea chiulasei
 • Rectificarea arborilor cotiți
 • Alezarea scaunelor supapelor
 • Depresarea, presarea și alezarea ghidurilor de supape
 • Reglajul jocurilor supapelor
 • Montaj supape, arcuri și simering-uri
 • Extragere din chiulasă a bujiilor rupte
 • Execuție reducții bujii
 • Extragerea injectoarelor blocate în chiulasă
 • Extragerea șuruburilor de injectoare rupte în chiulasă

 

Suntem dornici să-ți oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale mașinii tale. Nu în ultimul rând, ai parte de garanție pentru toate reparațiile efectuate (manoperă plus piesele schimbate și achiziționate de la noi).

Bucură-te de avantajele unui service auto care îți oferă servicii ce îți readuc mașina în parametrii optimi

Colaborarea cu service-ul nostru auto îți aduce numeroase avantaje. Iată care sunt acestea:


1. Experiență specializată: suntem un service auto multimarcă specializat în reparații la motor de orice complexitate, ce dispune de o echipă de mecanici cu experiență și cunoștințe avansate în domeniul reparațiilor blocului motor și componentelor sale. Identificăm precis și remediem diverse probleme ale motorului, oferind soluții personalizate pentru fiecare situație.
2. Varietate de servicii: oferim servicii de reparații auto de mare ajutor, precum reparații injectoare, recondiționare și reparații turbosuflante, reparații chiuloase, arbore cotit și altele. Acest lucru înseamnă că poți rezolva mai multe probleme în același loc, fără a fi nevoit să te deplasezi la mai multe service-uri pentru diverse reparații.
3. Utilizarea tehnologiei avansate: service-ul nostru utilizează echipamente și tehnologii moderne pentru diagnosticarea și repararea motoarelor. Acest lucru asigură precizie în diagnosticare și eficiență în efectuarea reparațiilor, contribuind la reducerea timpului de inactivitate al autovehiculului.
4. Reparații personalizate: echipa de mecanici Activ Service Oradea oferă soluții personalizate pentru fiecare problemă întâlnită. Această abordare se traduce printr-o reparație precisă și eficientă, adaptată particularităților modelului și stării vehiculului tău.
5. Transparență și comunicare: comunicăm deschis și transparent cu clienții noștri. Acest lucru include furnizarea de informații detaliate despre lucrările de reparații motor, costurile implicate și orice altă informație relevantă. Astfel, vei fi mereu la curent cu stadiul reparațiilor și vei putea lua decizii informate.
6. Garanție pentru lucrări și piesele schimbate: oferim întotdeauna garanții pentru lucrările efectuate și piesele de schimb. Acest aspect îți oferă certitudinea că reparațiile sunt realizate corect și că, în cazul unor probleme ulterioare, vei beneficia de remediere gratuită sau la un cost redus.

Nu-ți rămâne decât să faci o programare la service, pentru a beneficia de reparații motoare Oradea eficiente și de calitate. Vino la Activ Service Oradea și întâlnește profesioniștii mașinii tale!

Programare service online

8% reducere pentru programari online, completeaza formularul de mai jos si un reprezentant Activ Service te va contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea.

Call Now ButtonSună acum
× Whats App