Schimb ulei & filtre Oradea

Cauți servicii profesionale schimb ulei & filtre Oradea? Beneficiază de avantajele oferite de service-ul nostru multimarcă

Realizarea unui schimb de ulei și filtre este esențială pentru buna funcționare a mașinii tale și pentru prelungirea duratei de viață a motorului.

Uleiul este responsabil pentru lubrifierea și protejarea pieselor motorului împotriva uzurii și coroziunii. Pe măsură ce uleiul se degradează în timp, devine mai puțin eficient în îndeplinirea acestor funcții fundamentale, fapt ce duce la uzură prematură și la daune costisitoare.

Realizarea unui schimb de ulei la intervale regulate reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale întreținerii mașinii tale. Echipa noastră de mecanici calificați îți va oferi un serviciu profesional de schimb ulei și filtre în Oradea.

Programează o revizie la service-ul nostru de încredere, astfel încât să ai o mașină în stare perfectă de funcționare și sigură pentru deplasările tale.

schimb ulei Oradea

8% reducere pentru programari online

Cauti un Service Auto in Oradea? Noi suntem solutia.
Foloseste butonul de programare online de mai jos si iti oferim 8% reducere la toate serviciile.

Dacă ești în Oradea sau împrejurimi și ai nevoie de un schimb de ulei sau filtre pentru autoturismul tău, apelează la serviciile noastre de calitate

La service-ul nostru auto ne asigurăm că vei beneficia de un ulei și un filtru de ulei de calitate superioară, potrivite pentru marca și modelul mașinii tale. Îți garantăm că mașina ta va fi întreținută la cele mai înalte standarde și că vei putea beneficia de o funcționare mai eficientă și o durată de viață mai mare a motorului.

Programează o vizită la service-ul nostru auto pentru a schimba uleiul și filtrele mașinii tale. Vei beneficia de o experiență plăcută și un serviciu de calitate, realizat cu profesionalism și pricepere.
Alegerea uleiului de motor potrivit este esențială pentru menținerea sănătății și durabilității motorului mașinii tale. Deși poate părea o sarcină simplă, există câțiva factori importanți de luat în considerare atunci când alegi uleiul de motor potrivit pentru vehiculul tău.

Iată câteva motive pentru care este important să alegi uleiul de motor potrivit:​

Uleiul de motor potrivit poate prelungi durata de viață a motorului;​
Uleiul de motor potrivit poate îmbunătăți economia de combustibil și performanța vehiculului
Uleiul de motor potrivit poate ajuta la menținerea curățeniei și sănătății motorului, prevenind acumularea de depuneri și coroziune.

Pentru a alege uleiul de motor potrivit, trebuie să ții cont de specificațiile producătorului vehiculului și de condițiile de conducere.

Asigură-te că verifici nivelul de ulei regulat și că faci schimbul la intervalele recomandate de producător. Astfel, vei asigura o funcționare optimă și o durată de viață mai lungă a motorului tău.

Oferim servicii excelente de întreținere, pentru ca tu și pasagerii tăi să circulați în condiții sigure

  • Schimb de ulei
  • Schimb de filtre
  • Schimb de lichid frână
  • Schimb antigel
  • Schimb ulei cutie viteză
  • Verificare periodică

 

Revizia se realizează numai de către un service autorizat RAR, cu personal pregătit, cu experiență și cu dotari adecvate.
Intr-adevăr, întreținerea regulată a mașinii este importantă pentru a o menține într-o stare optimă și pentru a evita problemele costisitoare și periculoase pe drum.

schimb de ulei si filtre Oradea

Când este nevoie de schimbarea uleiului și a filtrului de ulei?

Pentru motoarele pe benzină, producătorii recomandă în general schimbarea uleiului și filtrelor o dată la 10.000 – 15.000 km parcurși. Însă, intervalul exact de schimbare a filtrului de ulei poate varia în funcție de modelul și vârsta mașinii, condițiile de condus și tipul de ulei folosit.

Pentru motoarele diesel se recomandă schimbarea la un interval cuprins între 10.000 și 15.000 de kilometri. Poți verifica nivelul uleiului cu ajutorul jojei, înainte să pornești motorul, atunci când acesta este rece.

De asemenea, atunci când constați zgomote la motor sau când martorul specific de bord se aprinde, este recomandat să vii cu mașina la service pentru o verificare și eventual, un schimb de ulei.

Iată 8 lucruri pe care le puteți face pentru a menține mașina într-o stare bună:

1.Schimbați uleiul la intervale regulate – verificati intervalul specificat în manualul mașinii și schimbați uleiul la timp, de preferat la un service autorizat.​
2. Înlocuiți filtrele – schimbați filtrele de aer și de combustibil în mod regulat pentru a preveni încărcarea motorului și a îmbunătăți eficiența combustibilului.​
3. Verificați nivelul lichidelor – asigurați-vă că verificați nivelul lichidelor importante, cum ar fi lichidul de răcire, lichidul de frână și lichidul de direcție asistată în mod regulat.​
4. Înlocuiți bujiile la intervale regulate pentru a asigura o ardere eficientă și pentru a preveni uzura excesivă a motorului.​
5. Verificați bateria – verificați bateria în mod regulat și înlocuiți-o dacă este necesar pentru a preveni probleme de pornire.​
6. Verificați anvelopele – verificați presiunea și adâncimea profilului anvelopelor în mod regulat și înlocuiți-le atunci când este necesar.​
7. Mențineți sistemul de frânare în stare bună de funcționare prin înlocuirea placuțelor și discurilor de frână la intervale regulate.​
8. Verificați și înlocuiți curelele (cum ar fi curelele de distribuție și curelele de accesorii) la intervale regulate pentru a preveni problemele de pornire și alte probleme legate de motor.​

Dacă mașina ta prezintă simptome ciudate, consum de ulei, fum albastru, fum alb, fum negru, dacă în momentul deplasării observi probleme de pierdere a puterii, bătăi la direcție sau probleme la frânare, atunci este important să te programezi la o constatare.

Vino la Activ Service Oradea pentru un schimb de ulei și filtre realizat de către mecanici cu experiență!

Echipa de la Activ Service Oradea te așteaptă să vii cu mașina pentru schimbul uleiului de motor și a filtrului corespunzător. Realizăm o procedură simplă, în care schimbăm uleiul vechi, care și-a pierdut proprietățile, precum și filtrul de ulei. Noi recomandăm ca o dată cu înlocuirea filtrului de ulei să fie schimbate și filtrele de aer, combustibil și polen.

Iată o simplă descriere a procedurilor de schimbare ulei și schimbare filtru ulei, pe care le realizăm la service-ul nostru:

Procesul începe prin accesul la partea inferioară a blocului motor. Mecanicul va îndepărta mai întâi capacul de la rezervorul de ulei și va drena uleiul uzat. După ce compartimentul a fost golit complet, specialistul va înlocui filtrul de ulei cu unul nou și va fixa capacul de la rezervorul de ulei în locul său.

Uleiul nou este apoi adăugat în rezervor, folosind cantitatea specificată în manualul de utilizare al autovehiculului. Mecanicul nostru va verifica apoi nivelul de ulei pentru a se asigura că acesta să fie corespunzător, iar după ce totul este în regulă, mașina ta va fi pregătită pentru a fi preluată.

Activ Service Oradea efectueaza schimb de ulei și filtre pentru toate marcile de autovehicule, dintre care cele mai populare sunt: BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz, Audi, Ford, Skoda, Renault, Opel, Dacia, Volvo, Toyota, Peugeot, Subaru, Nissan, Land Rover, Hyundai, Seat, Mazda, Kia, Citroen, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Suzuki, Alfa Romeo, Jaguar, Lancia, Iveco, Lexus, Saab, Rover, Smart, Ssangyong, Chevrolet.

Orice intrebare aveți, nu ezitați să ne contactați, vă stăm la dispoziție cu sfaturi utile!

Programare service online

8% reducere pentru programari online, completeaza formularul de mai jos si un reprezentant Activ Service te va contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma programarea.

Call Now ButtonSună acum
× Whats App