skip to Main Content
0728 906 909 contact@activ-service.ro

Toate reparatiile executate beneficiaza de o garantie atat pentru manopera cat si pentru piese auto comercializate de noi!

In cazul in care TURBOCOMPRESORUL tau s-a defectat, serviciul nostru de reconditionari reprezinta alegerea excelenta pentru a-l readuce la viata, la preturi competitive si o calitate fara compromis.

CALITATEA PIESELOR DE SCHIMB

Tolerantele componentelor interne micrometrice, regimuri de lucru ce pot atinge 200.000 rpm, temperaturi de functionare de cca 700 grade … induc faptul ca functionalitatea turbinei este strict influentata de calitatea componentelor interne.

SUPORT TEHNIC
Este foarte important sa se identifice cauza defectarii turbocompresorului pentru a evita montarea unuia nou doar pentru a avea aceeasi problema.

COMPENSAREA DEZECHILIBRULUI

Alaturi de echipamentele speciale de curatare si a calitatii pieselor de schimb, un rol esential il reprezinta echilibrarea ansamblului turbocompresor.
Lipsa unei echilibrari dimamice provoaca defectarea prematura a ansamblului turbo.

CALIBRAREA ACTUATORULUI SI A GEOMETRIEI VARIABILE

Odata cu trecerea timpului nivelul emisiilor acceptate au continuat sa se reduca, motorizarile fiind incontinuu reproiectate pentru a putea satisface normele de poluare Euro 4, 5 si apoi 6. Un factor cheie pentru obtinerea unor emisii acceptate il reprezinta turbocompresoarele cu geometrie variabila.
Setarea corecta a geometriei variabile nu imbunatateste doar calitatea reconditionarii ci si functionarea motorului la parametrii optimi.

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0728-906.909 sau 0775-549005

Call Now Button Back To Top